PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

I Pirathotellet bor du mitt i äventyret på Daftö, precis så fint och bekvämt en pirat kan önska sig.

PIRATERNA INTAR VÅRT NYA HOTELL I STRÖMSTAD

Till varje rum finns en stor avskild balkong med utemöbler där många härliga stunder kan spenderas tillsammans med familjen. I varje rum finns en dubbelsäng, bäddsoffa, TV och skrivbord samt badrum med dusch och toalett. I varje hotellrum hittar du även en bild på, och en berättelse om, piraten som satt sin prägel på rummet du bor i. Kanske kan du koppla detaljerna i rummet till berättelsen om piratens tid till havs? 

Ett av rummen är tillgänglighetsanpassat. För dig som bor i hotellet ingår självklart frukost och fritt wifi.

En parkeringsplats per hotellrum finns utanför hotellet. Behöver ni plats för en extra bil kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.  

Hotell med aktiviteter vid havet

Pirathotellet på Daftö i Strömstad ligger i direkt anslutning till havet och aktiviteterna med havet i centrum är många. Fiska krabbor, paddla kajak eller stig ombord på en båt som tar dig ut till bland annat Kosteröarna. Dessa öarna består av Syd- och Nordkoster och massor av små kobbar, skär och holmar.

Men var lugn – även landkrabbor kan glädjas åt en uppsjö av aktiviteter på Daftö. På området kring hotellet finns stränder, poolområde, en wellnessavdelning, padeltennisbanor, äventyrsgolf, vandringsleder, utegym och flera andra utomhusaktiviteter. Sist men inte minst bor du granne med nöjesparken Daftöland med attraktioner, spel och pirater.

I nära anslutning till Bohusläns kuststad Strömstad

Om du inte får nog av upplevelserna som finns här kan du ta en tur in till Strömstads centrum. Det är en sträcka på ungefär 5 km. För dig som åker kollektivt finns en busshållplats precis intill Daftö. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid.

Att bo på hotell i Strömstad kan inte bli mycket bättre än så här. Se till att boka din semester på vårt hotell på Västkusten redan nu!

Den 30 april 2020 stod Pirathotellet klart och nu är det din tur att checka in i det i samband med att du upplevelse äventyret på Daftö.

FLER MÖJLIGHETER ATT BO SOM EN PIRAT

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

STUGOR

Att hyra stuga på Daftö är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. 

Kolla in alla våra stugor här

CAMPING

På Daftö campar du femstjärnigt. Här finns fyra campingområden att välja mellan och precis som vid alla andra boendealternativ så ingår aktiviteterna i boendepriset. 

Kolla in campingmöjligheterna här

Gästhamn

Ta båten till äventyret och lägg till i vår gästhamn. Här finns 10 platser för båtar upp till 11 meter långa och 3,5 meter breda.

Kolla in gästhamnen här

HÄNG MED PIRATERNA PÅ ÄVENTYR

En vistelse i Bohuslän blir aldrig tråkig! På Daftö kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill. Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.