Ta båten till äventyret

Antal båtplatser
10
Maxstorlek
11 x 3.5 m
Hamndjup - minst 2 meter
Förtöjning - bommar
WiFi tillgängligt!
Nära till dusch & WC
Husdjur tillåtna
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Spenderar du dina sommardagar på Västkusten bland kobbar och skär? Lägg till i vår gästhamn i Strömstad och kombinera det med piratäventyr, restaurangbesök och fartfyllda åk på nöjesparken Daftöland

Här finns 10 båtplatser och du väljer själv om du vill hyra endast platsen med el, tillgång till servicehus 6 och wifi eller om du vill köpa till ett resort-band och få tillgång till aktiviteter och entré till poolområdet.

Du kan boka en plats i gästhamnen hos oss på Daftö i Strömstad här via vår hemsida eller via receptionen. Incheckning är tidigast 12:00 och utcheckning är senast 12:00. I priset för båtplatsen ingår tillgång till servicehus 6 och wifi. Ett nyckelkort till dörrarna får du när du lagt till båten och gått upp till receptionen för att checka in.

I gästhamnen i Strömstad kan du med båt på upp till 11 m (30-34 fot) lägga till. Bommarna är 8 meter långa och alla platser har ett djup på minst 2 meter. Mellan bommarna är det ca 4,5 meter.

Våra faciliteter vid gästhamnen 5 km söder om Strömstad

  • Toaletter och duschar finns bland annat i servicehus 6
  • Avgiftsbelagda tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehus 6. Betalning sker med laddat Daftökort (korten laddas med pengar i receptionen)
  • En tömningsstation för portabel toalett (mottagning av toalettavfall från båtar med sugtömningsbehov finns i Strömstads gästhamn)
  • Wifi ingår, lösenord får du i receptionen
  • Om du vill bada i poolen och vara med på aktiviteterna på resorten kan du köpa till ett resort-armband för 100 kr per person
  • Bor du i vår gästhamn i Strömstad bor du ett stenkast från nöjesparken Daftöland. Inträde köps i entrén till parken eller i samband med att du förbokar din plats i gästhamnen
  • På Daftö finns flera restauranger. Pizzapanget ligger vid servicehus 6 och Restaurang Packhuset finns vid poolområdet.
     Läs mer om Packhuset och boka bort här. 

Pris för Gästhamn i Strömstad
Dygnspris (12:00-12:00) för båtplats med el och tillgång till servicehus 6 och wifi, 300 kr
Resort-band med tillgång till aktiviteter och entré till poolområdet, 100 kr per person och dygn

När du lagt till med båten går du upp till receptionen för att få ett gästhamnskort. Detta är kodat så du kommer in i servicehus 6. Om ni vill köpa till ett resort-armband för tillgång till aktiviteter och poolområde får ni även de via receptionen.

Brand, säkerhet och ordning
Det finns en grillplats lite längre bort på stranden som kan användas men i hamnen råder grillförbud. Kontrollera alltid gasolkök eller annan brandfarlig utrustning i båten och visa stor försiktighet med användandet av dessa vid vistelse i hamnområdet. Var noga med att släcka lampor, levande ljus osv. när ni lämnar båten. Utrustning för brandsläckning finns vid bryggfästet. Lugn och ordning ska råda hela dygnet. Tystnad mellan 24:00 och 07:00. Viktiga telefonnummer finns på gästhamnens informationstavla vid behov. 

Läs mer om hur du kan bo på Daftö här